Mucize Lezzetler
Elma Hoşafı Tarifi
Makaleyi Dinle
00:00
00:00/00:00
Elma Hoşafı Tarifi
Hem sağlıklı hem lezzetli ve bağışıklık sistemini güçlendiren hoşaf tarifi.
Malzemeler:
- 6 orta boy kırmızı elma
- 2 çubuk tarçın
- 1.5 su bardağı toz şeker
- 1 limonun suyu
- 1 tatlı kaşığı yıldız anason
- 4 su bardağı su
Tarif:
- Elmaların kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkarın ve küp şeklinde doğrayın.
- Arçelik Ankastre Ocak’ta yer alan tencereye elma, yıldız anason ve çubuk tarçını ekleyip yumuşayana kadar pişirin.
- Elmalar piştikten sonra şekeri ve limon suyunu ekleyin.
- Pişen elma hoşafınız oda sıcaklığına geldiğinde Arçelik No Frost Buzdolabı’nda 2 saat soğutun.
- Elma hoşafınız hazır.
Afiyet olsun!












