Biber Salçası Nasıl Yapılır?

Biber Salçası Nasıl Yapılır?

Mucize Lezzetler
Mucize Lezzetler
1.04.2025

Biber Salçası Nasıl Yapılır?

Kahvaltı ve yemeklerde kullanabileceğiniz hem lezzetli hem de pratik olan biber salçası tarifini sizin için denedik.

Malzemeler:

  • 4 yemek kaşığı domates salçası
  • 4 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 adet közlenmiş kırmızı biber
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı limon
  • 1 çay kaşığı tuz

Püf Noktaları:

  • Salçanın lezzetli olması için biberlerin közlenmiş olmasına dikkat edin.
  • İsteğe göre acı biber de kullanabilirsiniz.

Tarif:

  1. Arçelik Ankastre Ocak ‘ta yer alan derin bir tavada sıvı yağını kızdırın.
  2. Ardından biber salçası ve domates salçasını ekleyerek iyice kavurun.
  3. Arçelik Resital Doğrayıcı ‘nın içine kavurduğunuz salçaları, közlenmiş biberleri, sarımsak, tuz ve limon suyunu ekleyip, pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.
  4. Biber salçanız hazır.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi
3
  • ExpertClean Nano Kaplama : Var
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : Arçelik geniş ankastre ocaklar sayesinde aynı anda 4 tencere yemek pişirmeniz mümkün.
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
DO 6964 C Resital Doğrayıcı
3
  • Doğrama Kabı Kapasitesi : 1000 mL
  • Doğrama Kabı Malzemesi : Cam
  • 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak : Var
  • Kaydırmaz Taban : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var