Mucize Lezzetler
Bademli ve Fıstıklı Pesto Sos Nasıl Yapılır?
Makaleyi Dinle
00:00
00:00/00:00
Bademli ve Fıstıklı Pesto Sos Nasıl Yapılır?
Taze fesleğen, sarımsak, pecorino peyniri, badem ve fıstıkla yapılan basit, kolay ve lezzetli pesto tarifi.
Malzemeler:
- 70 g tuzsuz kabuksuz Antep fıstık
- 70 g badem
- 10 g taze fesleğen
- 2 diş sarımsak
- 30 g pecorino romano peyniri
- Yarım su bardağı sızma zeytinyağı
- Yarım çay kaşığı tuz
Tarif:
- Fesleğeni yıkayıp kurulayın.
- Sarımsakların ise sadece kabuklarını soyun.
- Pecorino romano peynirini kabaca dilimleyin.
- Arçelik Resital Rendeli El Blender Seti’ nin içine fıstık, badem, taze fesleğen, sarımsak, pecorino romano peyniri, tuz ve zeytinyağını ekleyip iyice karıştırın.
- Fıstık pestonuz hazır.
Afiyet Olsun!






