Sayfanın başına ulaştınız.
Remoulade Sos Tarifi

Remoulade Sos Tarifi

Balık ve deniz ürünleriyle çok uyumlu olmasının yanı sıra kırmızı et ile de servis edebileceğiniz nefis remoulade sos tarifi.

Malzemeler:

  • 200 g mayonez
  • 3 yemek kaşığı dijon hardal
  • 2 yemek kaşığı ketçap
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 yemek kaşığı worcestershire sos
  • 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • 5 arpacık soğan
  • 3 sap taze soğan
  • 2 sap kereviz
  • 5 dal maydanoz
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı çekilmiş karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Tarif:

  1. İlk olarak arpacık soğanları minik küpler halinde doğrayın.
  2. Taze soğan, sap kereviz, sarımsak ve maydanozu ise ince ince kıyın.
  3. Arçelik Resital Doğrayıcı ‘ nın içine mayonez, hardal, ketçap, limon suyu, üzüm sirkesi ve worcestershire sosunu ekleyip karıştırın.
  4. Ardından doğradığınız arpacık soğan, sarımsak, ince kıydığınız yeşillikler, tuz ve baharatları karışıma ekleyip iyice özdeşleşene kadar karıştırın.
  5. Remoulade sosunuz hazır.

Afiyet Olsun!

İlgili Ürünler

DO 6964 C Resital

  • Doğrama Kabı Kapasitesi : 1000 mL
  • Doğrama Kabı Malzemesi : Cam
  • 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak : Var
  • Kaydırmaz Taban : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!