Sayfanın başına ulaştınız.
Remoulade Sos Tarifi
Balık ve deniz ürünleriyle çok uyumlu olmasının yanı sıra kırmızı et ile de servis edebileceğiniz nefis remoulade sos tarifi.
Malzemeler:
- 200 g mayonez
- 3 yemek kaşığı dijon hardal
- 2 yemek kaşığı ketçap
- 1 yemek kaşığı limon suyu
- 1 yemek kaşığı worcestershire sos
- 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
- 5 arpacık soğan
- 3 sap taze soğan
- 2 sap kereviz
- 5 dal maydanoz
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı çekilmiş karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
Tarif:
- İlk olarak arpacık soğanları minik küpler halinde doğrayın.
- Taze soğan, sap kereviz, sarımsak ve maydanozu ise ince ince kıyın.
- Arçelik Resital Doğrayıcı ‘ nın içine mayonez, hardal, ketçap, limon suyu, üzüm sirkesi ve worcestershire sosunu ekleyip karıştırın.
- Ardından doğradığınız arpacık soğan, sarımsak, ince kıydığınız yeşillikler, tuz ve baharatları karışıma ekleyip iyice özdeşleşene kadar karıştırın.
- Remoulade sosunuz hazır.
Afiyet Olsun!
İlgili Ürünler
DO 6964 C Resital
- Doğrama Kabı Kapasitesi
: 1000 mL
- Doğrama Kabı Malzemesi
: Cam
- 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak
: Var
- Kaydırmaz Taban
: Var
- Tek Tuşla Kontrol
: Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!