Pasta Jeli Nasıl Yapılır?

Meyveli pasta, kek ya da tartoletlerin olmazsa olmazı pasta jeli nasıl yapılır? İşte çok kolay hazırlayıp hemen kullanabileceğiniz pasta jeli tarifi…

Malzemeler:

• 1 su bardağı su
• 1 tatlı kaşığı mısır nişastası
• 1 tatlı kaşığı toz şeker

Tarif:

1. Arçelik Ankastre Ocak’a bir sos tenceresi alın.
2. İçerisine toz şeker, mısır nişastası ve suyu dökün.
3. Ara ara karıştırarak malzemeler fokurdayana kadar pişirin.
4. Sosunuz iyice soğuduktan sonra kullanıma hazırdır.
5. Dilediğiniz tariflerinizde meyvelerinizi kaplayacak şekilde kullanabilirsiniz. 

Afiyet olsun!

NOTLAR:

• Pastanın üzerindeki meyvelerin kararmaması için.
• Meyvelerin kararmasını engelleyecek, jöle kıvamında ama şeffaf sostur.

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi
0
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (Pişirme Alanı Genişletilmiş Ocak)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
2.469 TL
Karşılaştır
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.