Krem Şokola

 

Malzemeler:

  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı pirinç unu
  • 4 su bardağı süt
  • 3/4 su bardağı toz şeker
  • 3 tatlı kaşığı kakao
  • 90 g damla çikolata

Üzeri için;

  • Antep fıstığı

Tarif:

  1. Arçelik Ankastre Ocak'ta bir tencere içerisine mısır nişastası, pirinç unu ve sütü döküp iyice karıştırın.
  2. Üzerine toz şekeri ve kakaoyu ilave edip karıştırmaya devam edin.
  3. Topaklanmaması için kısık ateşte devamlı karıştırarak Arçelik Ankastre Ocak'ta pişirin.
  4. İyice kıvam aldıktan sonra ocağın altını kapatın.
  5. Karışıma damla çikolatayı ekleyin ve sıcaklığıyla karıştırarak içinde eritin.
  6. Hazırladığınız krem şokoloları servis kaselerine doldurun.
  7. Üzerine toz antep fıstığı serpin.
  8. Arçelik No Frost Buzdolabı'nda soğuttuktan sonra servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 EG Fibona Serisi
0
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (Pişirme Alanı Genişletilmiş Ocak)
  • Ürün Rengi : Gri Cam Yüzey (Grion)
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
2.059 TL
584611 EI
2
  • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
  • FullFresh+ Teknolojisi : Var
  • Mavi Işık Teknolojisi : Var
Karşılaştır
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.