Karnabahar Çorbası Tarifi

 

Malzemeler:

• Yarım karnabahar
• 5 yemek kaşığı zeytinyağı 
• 1 adet kuru soğan
• 3 diş sarımsak
• 1 adet patates
• 1 su bardağı süt
• 3 su bardağı su
• 1 çay kaşığı tuz
• Yarım çay kaşığı karabiber
• Yarım çay kaşığı muskat rendesi

Tarif:

1. Soğan, patatesleri ve sarımsağı küpler halinde doğrayın.
2. Arçelik Ankastre Ocak’ta tencereye zeytinyağını alıp ısıtın.
3. Soğan, sarımsak ve patatesleri yağda soteleyin.
4. Üzerine karnabahar, süt, su, tuz, karabiber ve muskat rendesini ilave edip kapağını kapatın ve Arçelik Ankastre Ocak’ta pişmeye bırakın. 
5. Karnabaharlar yumuşadığında Arçelik Resital El Blender’ı ile pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekin. 
6. Sıcak sıcak servis kasesine koyup üzerine karabiber serpip servis edin.

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

OCD T 651 ES Fibona Serisi
0
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (Pişirme Alanı Genişletilmiş Ocak)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
2.059 TL
HB 6970 Resital
0
  • Güç : 700 W
  • Hız Kademesi (Adet) : 12
659 TL 579 TL
Karşılaştır
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.