Çikolatalı Karamelli Mini Tartlar

 

Tart hamuru için:
•    2 paket yulaflı bisküvi
•    80 g eritilmiş tereyağı 
İç harcı için:
•    1 su bardağı toz şeker
•    125 ml krema
•    75 g tereyağı
•    Yarım su bardağı bütün fındık içi
•    Yarım su bardağı toz şeker
Tarif:
1.    Arçelik Ankastre Fırını önceden 190 derecede ısıtın. 
2.    Arçelik Resital Doğrayıcı içerisine bisküvileri ve eritilmiş tereyağını ekleyip iyice karıştırın. 
3.    Tart kalıplarına muffin kağıtlarını yerleştirin hazırladığınız tart karışımından kalıpların içine doldurun ve hafifçe bastırarak yayın. 
4.    Sıcak Arçelik Ankastre Fırın'da 25 dakika pişirin ve fırından alıp soğumaya bırakın. 
5.    Karamel sos için, şekeri Arçelik Ankastre Ocak'ta tavaya alın ve karıştırmadan yüksek ateşte erimesini sağlayın.
6.    Tamamen eridikten sonra tereyağını ekleyin ve hızlıca karıştın. İyice eridikten sonra ocaktan alın ve karıştırarak kremayı ekleyin.
7.    Karamel sosunu soğuması için ara sıra karıştırarak bekletin. 
8.    Pişen mini tartların içine bütün fındıklar koyun ve üzerine hazırladığınız karamel sosu dökün.
9.    1 saat bekletip üzerini çikolata rendeleyip servis yapın. 
Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

9549 CBDG
3
  • 3 Boyutlu Pişirme Özelliği : Var
  • Fırın Fonksiyon Adedi : 8
  • Teleskopik Ray Sistemi : 1 Seviye
  • Ürün Serisi : Symphony Tasarım
  • Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme : Var
  • Buhar Destekli Pişirme : Var
  • Fırın Rengi : Gri Cam Yüzey (Grion)
  • Fırın Hacmi : 71 L
DO 6964 C Resital
3
  • Güç : 500 W
  • Doğrama Kabı Malzemesi : Cam
  • Kaydırmaz Altlık : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var
579 TL 529 TL
OCD T 651 EG
0
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (Pişirme Alanı Genişletilmiş Ocak)
  • Ürün Rengi : Gri Cam Yüzey (Grion)
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
1.799 TL
Karşılaştır
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.