Piyaz Tarifi

 

Malzemeler:

    • 1 su bardağı kuru fasulye
    • 1 litre sıcak su
    • 2 adet mor soğan
    • 1 kase maydanoz
    • 1/4 adet limon suyu
    • 3 yemek kaşığı sirke
    • 2 çay kaşığı tuz
    • 2 çay kaşığı sumak
    • 1 çay kaşığı karabiber
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı

Tarif:

    1. Kuru fasulyeleri Arçelik Ankastre Ocak’ta haşlayın.
    2. Mor soğanı ve maydanozu ince ince doğrayın. 
    3. Doğradığınız soğanın üzerine tuzu ekleyip elinizle iyice ovalayın.
    4. Haşlanan fasulyeleri süzüp geniş bir kaseye alın.
    5. Üzerine doğradığınız soğan, maydanoz, sirke, tuz, sumak, karabiber ve zeytinyağını alıp karıştırın.
    6. Piyazınızı servis tabağına alıp üzerine limon suyu sıkın.

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

OCL T 651 ES Fibona Serisi
0
  • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
  • Genişlik : 65 cm (Pişirme Alanı Genişletilmiş Ocak)
  • Ürün Rengi : Siyah
  • Ürün Serisi : Fibona Serisi
  • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
1.869 TL
Karşılaştır
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.